Enzym synonym

Synonym for Enzym – Synonymbog.com

Synonym for Enzym

Vi fandt 25 løsningsforslag for ordet ENZYM som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til ENZYM. Det er muligt at få mere …

Beskrivelse og synonymer for ordet Enzym

ENZYM – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

proteinstof der dannes i en levende celle, og som fremskynder cellens stofskifteprocesser uden selv at medgå i de produkter som dannes fremstilles også …

enzym — Den Danske Ordbog – Ordnet

Liste over synonymer til det ord ENZYM og 27 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for ENZYM – Krydsord

Synonymer for ENZYM

Enzym Synonym · Løbe , Chymosin , Protein , Vejside , Ferment , Organisk katalysator , · Altri: Stof , Kød , Æggehvide , Gær , Hæmoglobin , Albumin , …

Liste over synonymer til det ord ENZYM og 27 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Enzym Synonym

Enzym Synonym – Dansk Synonymer

synonyms for enzyme · bacteria · bacterium · barm · ebullition · leaven · leavening · mold · seethe …

Synonymer af Enzym som Løbe, Chymosin, Protein, Vejside, Ferment, Organisk katalysator, Stof, Kød, Æggehvide, Gær og mange andre …

63 Synonyms & Antonyms for ENZYME – Thesaurus.com

ENZYME Synonyms: 63 Synonyms & Antonyms for ENZYME | Thesaurus.com

… enzym hovedgrupper, enzym amylase, enzym protein, enzym aktivitet bestemmes, enzymer, enzym ordbog, enzym synonym, enzym på engelsk, enzym krydsord, …

Find 63 ways to say ENZYME, along with antonyms, related words, and example sentences at Thesaurus.com, the world’s most trusted free thesaurus.

Enzym – oversættelser, synonym, krydsord, grammatik …

Enzym – oversættelser, synonym, krydsord, grammatik, statistikker

Behov for synonymer til ENZYM for å løse et kryssord? Enzym har 62 treff. Vi har også synonym til proteinkomponent og protein.

Ord: enzym. Oversættelser, synonym, statistikker, grammatik – dictionaries24.com

Synonym til ENZYM i kryssord – Kryssordbok – Gratiskryssord.no

Synonym til ENZYM i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Enzym Synonymer · “enzym” løser de følgende krydsordord · krydsord og synonymer med ordet “enzym” · synonym för enzym og relaterede ord · andre ord i 5 bogstaver.

Behov for synonymer til ENZYM for å løse et kryssord? Enzym har 62 treff. Vi har også synonym til proteinkomponent og protein.

“enzym” og synonymer i krydsord

Enzym i krydsord og synonymer – Krydsord Bog

Søk på ord og antall bokstaver. Synonym til ENZYM i kryssord. 148 treff. Filtrer på søkeord ved å fylle inn bokstaver i boksene nedenfor. 2 bokstaver:.

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet enzym og find ud af, hvor ordet enzym bruges og synonymer i krydsord

Synonym til ENZYM i kryssord

Synonym til ENZYM i kryssord | Kryssord.no

Trenger du hjelp fra vår kryssordbok? Vi har synonymer til ENZYM for å løse ditt kryssord. «ENZYM» har 148 treff. Tjenesten er helt gratis.

Keywords: enzym synonym