Flemming rasmussen tv2 kone

Så længe bukserne holder – Berlingske

Så længe bukserne holder

13. apr. 2004 — 40-årige Flemming Rasmussen deler sin tid mellem TV 2 Reklame i Hellerup og jobbet som direktionsmedlem sammen med adm. direktør Peter Parbo på …

TV2 skal skræve over almindelig folkeoplysning og tilfredse annoncører. Direktøren for TV2 Reklame, 40-årige Flemming Rasmussen, har i de sidste fire år været en af kræfterne bag, at TV 2 netop er kommet med det hidtil bedste regnskab.

TV 2 fyrer topchef – Ekstra Bladet

TV 2 fyrer topchef – Ekstra Bladet

11. aug. 2021 — Tv-stationen har i dag valgt at afskedige viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen, der har været ansat i over 20 år.

Tv-stationen har i dag valgt at afskedige viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen, der har været ansat i over 20 år

Kondomdirektørens forfald – Avisen.dk

24. dec. 2021 — Anne Stig Christensen har på to år blot som eksempel fyret tre mandlige topchefer, Peter Normann, Anders Blauenfeldt og Flemming Rasmussen.

“TV 2 siges at have en af landets bedste dokumentargrupper, og ingen skal bilde mig ind at den efter 3-4 måneders arbejde ikke havde været i stand til at finde andre krænkede kvinder end TV 2’s egne…”

Mur af tavshed fra TV 2-chefer om ‘det-var-en-anden-tid’ – BT

Mur af tavshed fra TV 2-chefer om ‘det-var-en-anden-tid’-jubilæumsvideo | BT Samfund – www.bt.dk

7. dec. 2021 — Michael Dyrby til højre i billedet. Til venstre ses Flemming Rasmussen, der er forhenværende kommerciel direktør hos TV 2. Vis mere.

De danser, de smiler, de fester. De har det fedt.

Flemming Rasmussen – Facebook

jeg er en herre som bor i skb. sammen med min dejlige kone og vores datter og sønner. hvis i vil vide noget om mig så skriv og spørg.

Skamroser TV2-chef – og fyrer ham – SE og HØR

SE og HØR

11. aug. 2021 — TV2-chefen Flemming Rasmussen er færdig på tv-kanalen. Ifølge en pressemeddelelse fra TV2 har bestyrelsen truffet beslutning om at fyre ham …

Ansat siden 2000: Nu er han færdig på TV 2 – Dagens.dk

Ansat siden 2000: Nu er han færdig på TV 2

11. aug. 2021 — Flemming Rasmussen har været ansat på TV 2 siden maj 2000, men nu er det slut … Mike gav sin kone et ultimatum: “Det er mig eller hundene”.

Uenighed i TV 2s direktion har ført til fyringen, lyder det fra kanalen.

Flemming Rasmussen stopper på TV 2

11. aug. 2021 — Uenighed i TV 2s direktion fører til, at viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen fratræder.

Uenighed i TV 2s direktion fører til, at viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen fratræder.

Mogens slog sin syge kone ihjel: Hun tryglede mig om det – TV 2

12. sep. 2016 — Mogens Arlund er dømt for at hjælpe sin kone til at dø, men mener, … om aktiv dødshjælp i Danmark, mener formand Flemming Schollaart ikke, …

Mogens Arlund er dømt for at hjælpe sin kone til at dø, men mener, at samfundet tvang ham til det. Forening vil have ændret lovgivningen.

Keywords: flemming rasmussen tv2 kone