Silvan proff

Silvan-Kæden – Brabrand – Se Regnskaber, Roller og mere

Proff.dk giver dig firmainformation om Silvan-Kæden, 38841297. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Få flere fordele med en Proff Konto hos SILVAN

Proff Konto er en kontoordning for håndværkere, institutioner og boligforeninger. Se hvilke fordele du kan opnå med en Proff Konto.

Proff-konto til offentlige institutioner – Silvan

Proff-konto til offentlige institutioner

Proff-konto til offentlige institutioner tilgodeser præcis behov, som den moderne institution har i dag – og så giver vi 6% rabat på alle køb!

Proff-konto til offentlige institutioner tilgodeser præcis de behov, som den moderne institution har i dag.

Silvan proff light – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt

Silvan proff light. 6 stk flyttekasser til 25 kr totalt. Brugt en gang under flytting. Koster normalt 25 kr per stk.

Turfline Proff Græskant 15 cmx9 mtr – Silvan – tilbudsaviser

Turfline Proff Græskant 15 cmx9 mtr tilbud hos Silvan

Nuværende Turfline Proff Græskant 15 cmx9 mtr tilbud fra Silvan tilbudsavis. Tjek de seneste Turfline Proff Græskant 15 cmx9 mtr tilbud og nyd de billigste …

Nuværende Turfline Proff Græskant 15 cmx9 mtr tilbud fra Silvan tilbudsavis. Tjek de seneste Turfline Proff Græskant 15 cmx9 mtr tilbud og nyd de billigste Turfline Proff Græskant 15 cmx9 mtr tilbud til de bedste priser.

Silvan-Kæden, Brabrand | firma | degulesider.dk

Kontaktinformation på Silvan-Kæden Brabrand, telefonnummer, adresse, … financiel information og gratis regnskabstal fra Silvan-Kæden findes på Proff.dk.

FibroTech Proff, Akustikpanel, lys eg, 22x605x3000 mm

FibroTech Proff, Akustikpanel, lys eg, 22x605x3000 mm til 889,95 fra Silvan | Alledagligvarer.dk

Se priser på FibroTech Proff, Akustikpanel, lys eg, 22x605x3000 mm til 889,95 fra Silvan og sammenlign med lignende tilbud. Alledagligvarer.dk har priser på …

Se priser på FibroTech Proff, Akustikpanel, lys eg, 22x605x3000 mm til 889,95 fra Silvan og sammenlign med lignende tilbud. Alledagligvarer.dk har priser på tusindvis af produkter fra de største online dagligvarebutikker i Danmark. Find de bedste og billigste alternativer på de produkter, du ønsker.

Silvan AS | Afsætning Case | 10 i Karakter – Inspo.dk

Silvan AS | Afsætning Case | 10 i Karakter

Silvan A/S er både en handelsvirksomhed og en detailvirksomhed da de sælger … en Silvan Proff-konto til selvstændige håndværkere og erhvervsdrivende.

Silvan A/S er en dansk byggemarkedskæde, som åbnede sit første byggemarked i Danmark i 1968. Kæden er i dag en af Danmarks største forhandlere indenfor gør-det-selv-byggematerialer og har formået en udvikling hvor virksomheden i dag har 42 butikker i Danmark. I 2020 opnåede Silvan A/S et årsresultat på 30.957.000 kr., efter 3 år med underskud på bundlinjen. Silvan A/S har igennem tiden udvidet sig, og i år 1997 kom virksomheden på det svenske marked, hvor 11 butikker blev lanceret. Det var dog ikke lønsomt for Silvan A/S at drive virksomhed i Sverige grundet en markant konkurrence på det svenske marked. Silvan A/S besluttede derfor at trække sig. Silvan A/S er både en handelsvirksomhed og en detailvirksomhed da de sælger forskellige slags produkter til private forbrugere, såsom værktøj, haveredskaber, belysning og diverse ting til hjemmeprojekter. Virksomheden operer både på B2C markedet og B2B markedet. På B2C markedet sælger de til private og professionelle gør-det-selv-håndværkere. På B2B markedet sætter de stor pris på deres professionelle kunder, hvor virksomheden tilbyder en Silvan Proff-konto til selvstændige håndværkere og erhvervsdrivende. Virksomheden befinder sig i en branche med få, men store konkurrenter. Silvan A/S konkurrerer med andre byggemarkedskæder om markedsandelen. De to væsentlige konkurrenter på markedet er byggemarkeder så som Harald Nyborg og Jem&Fix, som er de største konkurrenter inden for kvalitet og pris, da de lokker med lave priser og fordi de stort set har de samme produkter til samme målgruppe. Men med en omsætningsstigning i 2020 hvor Silvan A/S opnåede et årsresultat på 30.957.000 kr., anser jeg virksomhedens markedsandel som stigende. Silvan A/S er et lavprisbyggemarked, hvilket betyder de går op i at være en billig mulighed og har derfor været prisbevidste. Eftersom deres fokus er på de lave priser, viser det den centrale målgruppe. Jeg vil derfor vurdere Silvan A/S’s primære målgruppe til at være prisbevidste gør-det-selv-mennesker, hovedsageligt mænd i familier med egen bolig, i alderen 25 – 60 år, da det oftest er mændene der klarer det fysiske arbejde. Produkterne er kendetegnet ved at have en fornuftig og overkommelig pris og kvaliteten hænger godt sammen med prisen. Produkterne som Silvan A/S sælger er udvalgsvarer og nice-to-have varer da udvalgsvaren er prisfølsom, da det er varer som forbrugeren kan lide, men ikke behøver at have.

Bliv kunde – STARK

Bliv kunde

Bliv-prof-kunde. > Levering i dit område. Vælg postnr: {{postalCode}}. Lagerstatus i din forretning. {{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg …

Som håndværker kan du oprette en konto i STARK og få adgang til en lang række fordele. Udfyld formularen, så kontakter vi dig om din kontooprettelse.

Keywords: silvan proff