Skab med lås ikea

Opbevarings- og arkivskabe til hjemmekontor – IKEA

Opbevarings- og arkivskabe til hjemmekontor – IKEA

Med opbevaringselementer og skabe i forskellige størrelser og stilarter, der matcher din indretning, kan du holde styr på det hele. Mange af dem kan låses, …

Få orden i dine papirer med et billigt IKEA arkivskab til hjemmekontor. Vælg imellem forskellige design og versioner, der kan låses.

IKEA PS Skab, hvid, 119×63 cm

IKEA PS Skab, hvid, 119×63 cm – IKEA

Produktinformation. Ledningsudtræk nederst gør det nemt at holde ledningerne samlet ét sted. Lågerne kan låses, så du kan opbevare dine dyrebare ting sikkert.

IKEA PS Skab, hvid, 119×63 cm Et let og holdbart skab af hvidt metal, der næsten passer ind overalt – i stuen eller på hjemmekontoret. De høje ben gør det nemmere at gøre rent, og bag lågerne, der kan låses, kan du opbevare dine dyrebare ting. Høje ben gør det nemt at gøre rent.

ROTHULT Trådløs lås, hvid – IKEA

Produktinformation. Gør dine skabe og skuffer mere sikre med denne batteridrevne, nøgleløse og trådløse lås. Du skal ikke bekymre dig over, at batteriniveauet …

ROTHULT Trådløs lås, hvid. Den trådløse lås gør det nemt og sikkert at opbevare personlige ejendele. Du låser den med det medfølgende nøglekort – og kan være sikker på, at du er den eneste, der har adgang til dine ejendele.

Skabe og vitrineskabe – Flot opbevaring til alle rum – IKEA

Skabe og vitrineskabe – Flot opbevaring til alle rum – IKEA

Se det store udvalg af skænke og skabe, der passer perfekt til alle rum. Flot og praktisk opbevaring til lav pris. Klik her.

Find Ikea Skab Lås på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Stort udvalg af Ikea Skab Lås til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

IDÅSEN højt skab med elektronisk lås – IKEA Fans Club

IDÅSEN højt skab med elektronisk lås (292.872.14) – anmeldelser, pris, hvor man kan købe

Skab med lås møbler Møbler ✓ SPAR penge ved at sammenligne priser på 1000+ modeller ✓ Betal ikke for meget – Gør den bedste handel nu!

IDÅSEN højt skab med elektronisk lås (292.872.14). Takket være den integrerede dør tættere lukker skuffen jævnt og lydløst. Gratis 10 års garanti. Flere detaljer om garantibetingelserne findes i garantibrochuren. Takket være den integrerede dør tættere lukkes døren glat og lydløst. Ved hjælp af magneter kan en metaloverflade omdannes til et skrivebord.

IKEA Erik skuffeboks med 3 skuffer, hvid (inkl. nøgle)

Find badeværelse skab ikea på GulogGratis | GulogGratis – Køb, … Helt ny i original kasse Ikea Gunnern spejl-medicin metal skab med lås og 2 nogle.32x32cm …

Skab med lås møbler • Se (1000+ produkter) PriceRunner »

badeværelse skab ikea – nyt, brugt og leje på – GulogGratis

Keywords: skab med lås ikea, ikea arkivskab, arkivskab ikea, jalousiskab ikea, ikea kontorskab, computerskab ikea