Opbevar din ekstranøgle sikkert i en nøgleboks

Er du på udkig efter en sikker og nem måde, du kan opbevare din ekstranøgle på? Så er det værd at overveje at investere i en nøgleboks. I dag findes der mange forskellige nøglebokse, så du kan vælge den helt rigtige for dig og din nøgle.

Gem din ekstranøgle et sikkert sted

Det er altid rart at have en ekstranøgle et eller andet sted udenfor derhjemme. Men det er aldrig en god idé at placere nøglen under dørmåtten eller ved en potteplante ved hoveddøren. Dette er nemlig gemmesteder, som for eksempel en indbrudstyv nemt vil finde. I stedet bør du købe en nøgleboks, hvor du kan opbevare din ekstranøgle på en nem og sikker måde. Med en nøgleboks har du fuld kontrol over, hvem der har adgang til ekstranøglen.

Vælg altid en nøgleboks med kode

Når du leder efter en nøgleboks, er det uden tvivl en god idé at vælge en med kode. Med en nøgleboks med kode opnår du en yderst stor fleksibilitet. Dette er især en fordel, hvis der er flere forskellige mennesker, der skal have adgang til nøgleboksen. 

Det kan være, hvis du har et sommerhus, hvor der kommer feriegæster. Det kan også være derhjemme, hvis rengøringsdamen kommer forbi, eller et familiemedlem skal forbi og passe katten, mens du er på ferie.

Har du en nøgleboks med kode, kan du lave koden om igen og igen. Derfor skal du ikke være bekymret for at give koden ud, da du altid kan lave den om, når de ikke længere skal have adgang til nøgleboksen.